Van alles wat

Op deze pagina plaatsen wij regelmatig nieuwsbrieven, thema's en foto's. Meer weten over Peuterspeelzaal Pinkeltje in Purmerend? Neem dan contact op.

Peuterspeelzaal Pinkeltje is dagelijks bereikbaar op 06-41 43 22 64.

Dringende oproep aan de ouders Zichthof!

 

Voor onze peuterspeelzaal op het Zichthof zijn wij opzoek naar enthousiaste en betrokken ouders die met ons willen samenwerken en plaats willen nemen in onze nog op te richten oudercommissie. Wij hebben inmiddels 1 ouder bereid gevonden en zijn op zoek naar minimaal 2 andere kandidaten. Voor aanmeldingen en of inlichtingen kunt u terecht Irma Schagen  06-41432264 of zich aanmelden via info@pszpinkeltje.nl.

 Wij hopen uw medewerking in deze !!!

NKT Theaterschool Purmerend

De NKT Theaterschool  Purmerend geeft  nu ook les aan peuters en kleuters voor meer informatie verwijzen wij u naar de website http://www.nkt.nl/ onder de kopjes NKT Peuter en NKT Kleuter of direct via URL http://www.nkt.nl/p/48/NKTPeuter Kleuter

Jongeren Op Gezond Gewicht

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) is de landelijke beweging voor een gezonde omgeving en een gezonde jeugd. Purmerend is sinds september 2012 JOGG-gemeente. Dit betekent dat de Gemeente Purmerend samen met lokale partijen uit onderwijs, zorg, bedrijfsleven, sport, recreatie en welzijn werken aan het aantrekkelijk en makkelijk maken van gezond eten en bewegen voor kinderen en jongeren. Het zal u niet verbazen dat Peuterspeelzaal Pinkeltje haar medewerking heeft gegeven aan dit initiatief en het dan ook van harte ondersteunt!!!

Wilt u meer weten informeer dan bij de leidsters of kijk voor meer informatie op de onderstaande link van de Gemeente Purmerend:

JOGG gemeente Purmerend

Nieuwsbrieven Peuterspeelzaal Pinkeltje

Foto's

Alle leidsters van Pinkeltje geslaagd voor de HBO Taaltoets Nederlands VVE april 2015

De Nederlandse taaltoets VVE op HBO niveau is vanuit het Ministerie landelijk verplicht gesteld. De peuterspeelzalen in Purmerend scoorde hoog, 97% geslaagden. Zie ook de foto in de fotogalerij, met onze geslaagde leidsters v.l.n.r. Irma Schagen, Anouk van der Keur, Marjolein Baars (achter) en Astrid Sterk